Föreläsning: Hundfys

september 2020

sön06sep15.0016.00Missa inte detta!Föreläsning: Hundfys15.00 - 16.00 Askersunds BrukshundklubbTyp av aktivitet:Föreläsning

Skadeförebyggande fysträning för den aktiva hunden – Vad händer i kroppen vid fysträning? Vad ska man tänka på innan, under och efter arbetet? Vi kommer gå igenom några olika exempel på stärkande fysträning.

Föreläsaren heter Amanda Lundwall och är certifierad hundfysioterapeut och hundmassör via Redog och driver sitt egna företag Working Dogs REHAB i Hallsberg utanför Örebro.

Fler och fler börjar inse vikten av friskvård för att hålla den arbetande hundens kropp på topp och för att förebygga skador och behålla rörligheten hos alla hundar, stora som små. Det finns mycket djurägaren kan göra hemma, för att förebygga skador och underhålla sin hunds kropp, med hjälp av rätt motion, träning och cirkulationsbehandling.

Läs mer om Amanda på workingdogsrehab.se

Pris: 150 kr för medlemmar (250 kr för icke medlemmar)

När du skickat in din anmälan nedan betalar du till klubbens PlusGiro 64 98 36-4 eller Swish 123 560 0119, ange ditt namn och Föreläsning Hundfys. Exempel: ”Anna Svensson, Föreläsning Hundfys”.

Efter föreläsningen har Amanda möjlighet att ta emot max 6 friskvårdskontroller för den som vill. Först till kvarn gäller på dessa och du anmäler ditt intresse nedan i anmälningsformuläret.
Kostnad: 540:- (ord pris 600:-) Friskvårdskontrollen betalas på plats till Amanda på Working Dogs REHAB

Fika ingår

Föreläsning Hundfys