INBJUDAN TILL SPECIALSÖKSPROV – KLASS 1

september 2021

lör04sep09.0017.00INBJUDAN TILL SPECIALSÖKSPROV – KLASS 109.00 - 17.00 Knalla gruvmuseum i Zinkgruvan

Den 4 september kommer vi anordna ett inofficiellt prov i specialsök (klass 1) i Askersunds BKs regi. Plats kommer att vara Knalla gruvmuseum i Zinkgruvan (det är inte samma område som förra gången). Provet genomförs i klass 1 enligt SBKs gällande utkast till regler för SBK Specialsök.

Måldoft: Kong classic – Röd kong
Plats: Knalla gruvmuseum i Zinkgruvan
Datum: 4 september
Domare: Pernilla Rask

Sista anmälningsdag 2021-08-09

Vid överanmälan kommer lottning att genomföras efter anmälningstidens utgång. Ingen förtur enligt SBKs ordinarie regler. Du får ett besked om att du har fått en plats eller är reserv efter anmälningstiden är utgången. Startavgift är 350 kr och betalas efter bekräftad plats, du får då uppgift om hur du betalar.

Ditt namn, vilken SBK-klubb du är medlem i, e-postadress, telefonnummer, hundens namn, ras och regnummer.

Arrangör: Askersunds Brukshundklubb

lördag 4 september 09.00 - lördag 4 september 17.00