Inofficiell tävling i Specialsök

augusti 2020

tor20aug17.00Missa inte detta!Inofficiell tävling i Specialsök17.00 Orlunda Radiostation utanför VadstenaTyp av aktivitet:Tävling

Askersunds Brukshundklubb inbjuder till Inofficiell tävling i Specialsök torsdag den 20 augusti 2020!

Den 20 augusti kommer vi anordna en inofficiell tävling i specialsök (klass 1) i Askersunds Brukshundklubbs regi. Platsen kommer att vara Orlunda Radiostation utanför Vadstena.

Provet genomförs i klass 1 enligt SBK:s gällande utkast till regler för SBK Specialsök.

Måldoft: Kong Classic – Röd Kong
Domare: Pelle Karlsson
Plats: Orlunda Radiostation utanför Vadstena
Startavgift: 350 kr
Sista anmälningsdag: 1 augusti 2020

Ni kommer att få en starttid mellan ca 17.00 och 20.00. När du anmäler dig kan du ange önskemål om starttid men det är inte säkert vi kan tillgodose allas önskningar. Vid överanmälan kommer lottning att genomföras efter anmälningstidens utgång. Medlemmar i Askersunds BK har förtur. Vi beaktar SBK:s gällande status för coronarestriktioner vid tidpunkt för lottning.

Du får ett besked om du har fått en plats eller är reserv efter anmälningstiden är utgången. Startavgift på 350 kr betalas efter bekräftad plats, du får då uppgift om hur du betalar.

torsdag 20 augusti 17.00

Orlunda Radiostation utanför Vadstena