Inofficiell tävling i Specialsök

juli 2020

tis14jul17.00Missa inte detta!Inofficiell tävling i Specialsök17.00 Järnvägsmuseet i VadstenaTyp av aktivitet:Tävling

Askersunds Brukshundklubb inbjuder till Inofficiell tävling i Specialsök tisdag den 14 juli 2020!

Den 14 juli kommer vi anordna en inofficiell tävling i specialsök (klass 1) i Askersunds Brukshundklubbs regi. Platsen kommer att vara järnvägsmuseet i Vadstena.

Provet genomförs i klass 1 enligt SBK:s utkast till regler för SBK Specialsök.

Måldoft: Kong Classic – Röd Kong
Domare: Pelle Karlsson
Plats: Järnvägsmuseet i Vadstena
Startavgift: 350 kr
Sista anmälningsdag: 21 juni 2020

Ni kommer att få en starttid mellan ca 17.00 och 20.00. När du anmäler kan du ange önskemål om starttid men det är inte säkert vi kan tillgodose allas önskningar. Antalet platser är begränsat till 10 stycken. Vid överanmälan kommer lottning att genomföras efter anmälningstidens utgång.

Medlemmar i Askersunds BK har förtur!

Du får ett besked om att du har fått en plats eller är reserv efter anmälningstiden är utgången. Startavgiften är 350 kr och betalas efter bekräftad plats, du får då uppgift om hur du betalar.

tisdag 14 juli 17.00

Järnvägsmuseet i Vadstena