Inofficiellt prov i specialsök klass 1

december 2020

lör12dec12.00Missa inte detta!Inofficiellt prov i specialsök klass 112.00 Orlunda Radiostation utanför VadstenaTyp av aktivitet:Tävling

Den 12 december kommer vi anordna ett inofficiellt prov i specialsök (klass 1) i Askersunds BKs regi. Plats kommer att vara Orlunda radiostation utanför Vadstena. (Det är inte samma område som förra gången)

Provet genomförs i klass 1 enligt SBKs gällande utkast till regler för SBK Specialsök.

Måldoft: Kong classic – röd kong.
Domare: Annica Johansson

Ni kommer att få en starttid mellan ca 12.00 och 16.00, när du anmäler kan du ange önskemål om starttid men det är inte säkert vi kan tillgodose allas önskningar.

Vid överanmälan kommer lottning att genomföras efter anmälningstidens utgång. Medlemmar i Askersunds BK har förtur. Observera att du inte kan ändra klubb efter inskickad anmälan. Vi beaktar SBKs gällande status för coronarestriktioner vid tidpunkt för lottning.

Sista anmälningsdag 2020-11-21

Du får ett besked om att du har fått en plats eller är reserv efter anmälningstiden är utgången. Startavgift 350:- betalas efter bekräftad plats, du får då uppgift om hur du betalar

lördag 12 december 12.00

Orlunda Radiostation utanför Vadstena