Inofficiellt prov i specialsök klass 2

januari 2021

ons06jan11.00Missa inte detta!Inofficiellt prov i specialsök klass 211.00 Askersunds kommunförrådTyp av aktivitet:Tävling

Den 6 januari (Trettondedag jul) kommer vi anordna ett inofficiellt prov i specialsök (klass 2) i Askersunds BKs regi. Plats kommer att vara Askersunds kommunförråd.

Provet genomförs i klass 2 enligt SBKs gällande utkast till regler för SBK Specialsök.

Måldoft: Kong classic – röd kong
Domare: Susanne Kihl

Ni kommer att få en starttid mellan ca 11.00 och 16.30, när du anmäler kan du ange önskemål om starttid men det är inte säkert vi kan tillgodose allas önskningar.

Vid överanmälan kommer lottning att genomföras efter anmälningstidens utgång. Du ska ha startat 3 stycken klass 1 prov för att delta. Medlemmar i Askersunds BK har förtur. Observera att du inte kan ändra klubb efter inskickad anmälan. Vi beaktar SBKs gällande status för coronarestriktioner vid tidpunkt för lottning.

Sista anmälningsdag 2020-12-13

Du får ett besked om att du har fått en plats eller är reserv efter anmälningstiden är utgången. Startavgift 350:- betalas efter bekräftad plats, du får då uppgift om hur du betalar.

onsdag 6 januari 11.00

Askersunds kommunförråd