SBK Specialsök klass 1

oktober 2020

sön04okt09.00Missa inte detta!SBK Specialsök klass 109.00 Vadstena SlottTyp av aktivitet:Tävling

Askersunds Brukshundklubb inbjuder till Inofficiellt prov i Specialsök torsdag den 4 oktober 2020!

Den 4 oktober kommer vi anordna ett inofficiell prov i specialsök (klass 1) i Askersunds Brukshundklubbs regi. Platsen kommer att vara Vadstena Slott.

Provet genomförs i klass 1 enligt SBK:s gällande utkast till regler för SBK Specialsök.

Måldoft: Kong Classic – Röd Kong
Domare: Pelle Karlsson
Plats: Vadstena Slott
Startavgift: 350 kr
Sista anmälningsdag: 12 september 2020

Ni kommer att få en starttid mellan ca 09.00 och 12.00, när du anmäler kan du ange önskemål om starttid men det är inte säkert vi kan tillgodose allas önskningar. Vid överanmälan kommer lottning att genomföras efter anmälningstidens utgång. Medlemmar i Askersunds BK har förtur. Vi beaktar SBKs gällande status för coronarestriktioner vid tidpunkt för lottning.

Sista anmälningsdag 2020-09-12 och du får ett besked om att du har fått en plats eller är reserv efter anmälningstiden är utgången.

Startavgift på 350 kr betalas efter bekräftad plats, du får då uppgift om hur du betalar.

söndag 4 oktober 09.00

Vadstena Slott