Integritetspolicy

Vilka vi är

Askersunds Brukshundklubb är en ideell förening och en lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben – SBK. Vi erbjuder kurser, träningsgrupper och gemenskap. Du hittar kontaktuppgifter på sidan Styrelsen.

Vår webbplatsadress är: https://askersundsbk.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

För att föreningen Askersunds Brukshundklubb ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.

Föreningen behandlar personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter (exempelvis kurser och träningsgrupper), kommunicerar med medlemmarna (kallelser till aktiviteter m.m.) samt hanterar medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner (medlemsavgifter och avgifter för kurser m.m.).

Medlem online är Svenska Brukshundklubbens gemensamma medlemssystem. I första hand är det medlemsansvariga på klubbar och distrikt som arbetar i systemet.

Medlemskap, kurser och aktiviteter

Vi samlar in dina personuppgifter i samband med att du blir medlem och/eller anmäler dig till kurs eller andra aktiviteter. Dessa uppgifter används endast av Askersunds Brukshundklubb och vår huvudorganisation Svenska Brukshundklubben för att hantera ditt medlemskap, kursanmälan eller aktivitet. Även vår samarbetspartner Studiefrämjandet får tillgång till uppgifterna när det handlar om kurser. Uppgifterna används endast av dessa tre aktörer.